Rovus Chill 2.0

Brzi trikovi za ljetno rashlađivanje

Volimo tople mjesece pred nama, ali ne uživamo u toplotnim talasima i iznenadim naletima vrućine zbog kojih odgađamo druženja, kuhanje, igranje i provođenje slobodnog vremena u aktivnostima koje nas inače vesele.

Rješenje za ljetne vrućine može biti bežični ventilator

Zaista, nema smisla da nam visoke temperature utječu na raspoloženje i veseli ljetni duh. Već malim koracima možemo sebi pomoći da uživamo u ljetu bez brige oko toplotnog udara. Hrana koju jedemo trebala bi biti lakša, bazirana na hladnim povrtnim juhama za povratak elektrolita, sezonskim salatama i omiljenom voću. Ljekari i nutricionisti već stoljećima ponavljaju da su bar dva litra vode ključne za vrućinu, a odjeća koju nosimo morala bi biti svijetlih tonova i laganih materijala. Također, ljeto je nezamislivo bez rashladnog uređaja. Većina domova i kancelarija ima klimu, ali šta kada se nalazite u prostoru bez ugrađenog klima-uređaja?

Rješenje za ljetne vrućine može biti bežični ventilator

Šta kada odlučite organizirati piknik, ljetno kino pod zvijezdama ili nešto više avanturistički, poput kampiranja? Ako nema priključaka za struju, morate se osigurati uređajima sa dugotrajnim baterijama. Rješenje za ljetne vrućine može biti bežični ventilator. On je lako prenosan i može se postaviti gdje god je potrebno, ali često proizvodi buku koja može ometati druženje, razgovor i odmor. Uz Rovus Pure Chill 2.0 uređaj za hlađenje, sa četiri brzine hlađenja, nema takvih problema. Uređaj je potpuno tih pa maksimum rada postiže i u spavaćoj sobi tokom cijele noći.

Osvježite vanjske i unutarnje prostore uz uređaj za hlađenje koji pruža svjež zrak optimalne temperature!

Također, ovaj uređaj ističe se dugotrajnošću maksimalno napunjene baterije. Dovoljno je jedno punjenje za dugotrajan rad i do deset sati. Po potrebi, uređaj se može premještati s jedne pozicije na drugu, ovisi o jačini i intenzitetu rada koji namjestite. Dodatna prednost Rovus Pure Chill 2.0 uređaja je rashlađivanje koje se postiže nakon što ulijete vodu u gornji spremnik. Nakon toga, možete uživati u osvježavajućem hladnom zraku s dovoljnom količinom vlage koja podiže kvalitet života. Napokon možemo reći – ljeti se lakše diše!

Arctic Air bežični rashladni uređaj

Arctic Air bežični rashladni uređaj

Arctic Air bežični rashladni uređaj

Arctic Air bežični rashladni uređaj

Arctic Air bežični rashladni uređaj

Arctic Air bežični rashladni uređaj