Rovus čistač tepiha

Rovus čistač tepiha

Učinite vaš dnevni boravak omiljenim prostorom u kući

Najdraže mjesto u domu svima je dnevni boravak. Velik broj porodica upravo u dnevnom boravku provodi većinu dana. Prostor je to za odmor, uživanje, igranje društvenih igara, pričanje i gledanje filmova. 

Postoji li rješenje za uvijek čist, uredan i, prije svega, temeljito dezinficiran dom?

Osim tih klasičnih uloga, dnevni boravak je preuzeo primat nad drugim prostorijama. Umjesto u trpezariji ili kuhinji, nekad poželite jesti na kauču ispred ekrana. Umjesto radne sobe koja ima radni sto i ergonomski oblikovanu stolicu, nekako ćete na mejlove radije odgovarati iz udobnosti kauča. A šta ako vas školarci zamole za pomoć pri pisanju domaće zadaće? Njihova dječija soba više nije opcija, kauč u dnevnom boravku jest! Upravo zato se oko dnevnog boravka najviše trudimo. Dodajemo iznova sitnice za interijer, mirise, svijeće, nove jastučnice i prekrivače u bojama sezone. Ako smo u prilici, mijenjamo postere, slike, biljke, a često su nam zanimljivi i tepisi ili prekrivači za pod. Ali postavlja se pitanje, ko bi sve to stigao čistiti? Postoji li rješenje za uvijek čist, uredan i, prije svega, temeljito dezinficiran dom?

Postoji li rješenje za uvijek čist, uredan i, prije svega, temeljito dezinficiran dom?

Naravno, na tržištu su sve dostupnija sredstva za dezinfekciju raznih površina. Ako u domaćinstvu imate kućnog ljubimca i malu djecu, oprez je još važniji. Morate brisati namještaj, ali i sve podne površine. Znate li da su grinje, moljci, plijesan, salmonela i ešerihija koli (E. Coli) najčešći nametnici tepiha? Nije dovoljno usisati i ručno oprati tepihe kako biste spriječili zadržavanje nametnika, metode dubinskog mašinskog čišćenja ovdje će obaviti puno detaljniji posao. Rješavanje prašine, mrlja i nečistoća nije lak zadatak pa je Rovus čistač tepiha rješenje prilagođeno svim potrebama. Koristeći intuitivne kontrole na uređaju, čistite razne vrste tepiha i drugih podnih površina, ne brinući se da za sobom ostavljate skrivene bakterije i nečistoću.

Kada primijetite koliko je lako i jednostavno čistiti Rovus čistačem tepiha, počet ćete to činiti češće nego što ste mislili!

Preduvjet kvalitetnog mašinskog čistača za podne površine i tepihe snažan je motor od 220 do 240 vati koji, kroz različite programe i funkcije, optimalno čisti i dezinficira. Nečistoće koje se nakupe u uređaju s lakoćom izbacite iz spremnika – dovoljno je kliknuti na jedno dugme. Nakon upotrebe, čistač se s kablom lako odlaže, a vama ostaje briga oko drugih, manje zahtjevnih površina za čišćenje. Uz čišćenje i dezinfekciju tepiha postavlja se pitanje, koliko često je potrebno detaljno tretirati tepihe? Kada primijetite koliko je lako i jednostavno čistiti Rovus čistačem tepiha, počet ćete to činiti češće nego što ste mislili! Uz čist tepih, uredne i prebrisana površine i blistave prozore, vaš dnevni boravak će zablistati novim sjajem, bez bakterija i mikroba koji utječu na kvalitet života vas i vaših ukućana.

Rovus čistač tepiha

Rovus čistač tepiha

Rovus čistač tepiha

Rovus čistač tepiha

Rovus čistač tepiha

Rovus čistač tepiha