Rovus putna pegla

Idete na put samo s ručnim prtljagom ili ruksakom? Ne brinite, imamo rješenje kako da uvijek budete dotjerani

Kada vas pozovu na kratko vikend-putovanje ili vam društvo javi da su avionske karte za omiljenu mediteransku destinaciju super povoljne, nemojte razmišljati ni trena!

Mala putna pegla je spas!

Putovanja i izleti nas ispunjavaju i unose potrebnu dozu aktivne relaksacije u svakodnevicu. Ograničeni vremenom pripreme, često posežemo za instant-rješenjima i brzinski kupujemo stvari koje nam, na kraju, ne trebaju. Zašto ne biste, umjesto toga, posegnuli za postojećim komadima odjeće i dodacima koji će vašu provjerenu garderobu učiniti besprijekornom?

Spremajući se za kratki put na koji nosite samo ručni prtljag, ruksak ili mali kovčeg, obratite pažnju na pravilo kapsulne kolekcije. To znači da uz limitiranu količinu odjeće postignete maksimalnu iskoristivost i različitost outfita. Dvoje hlača, 2 majice, 1 košulja, jakna, natikače i patike mogu kreirati više od 10 outfita ako ih pažljivo odaberete. Naravno, bitni su materijali koje nosite. Ako se odlučujete za funkcionalne i lijepe outfite, prikladne za razne aktivnosti poput šetnje gradom, posjetu muzeju, restoranima i barovima, najčešće birate materijale poput tanke vune, lana i pamuka. Znate već što će se dogoditi kada otvorite prtljag – dočekat će vas mnoštvo naborane ili nagužvane odjeće, čak i ako ste neposredno prije polaska sve lijepo ispeglali.

Srećom, mala putna pegla je spas! Kompaktna putna pegla, uz kontinuiranu paru, učinkovito pegla i najnaboranije materijale. Snagu male putne pegle osigurava dupli napon, a brzo zagrijevanje štedi vrijeme i energiju. Male dimenzije ne znače da je putna pegla ergonomski nedostatna. Naprotiv, uz pametno dizajniranu dršku omogućuje lako peglanje na svim podlogama koje vam to dopuštaju.

Mala putna pegla je spas!

Uz pametnu peglu budite spremni za večeru, kino ili šetnju gradom.

Sjećate se savjeta mama i baka da košulje obavezno poprskate vodom prije peglanja? Uz Rovus putnu peglu to nije potrebno, snaga pare omogućit će brzo glačanje bez dodatnog prskanja tekućinom. Ipak, za željeni efekat svježine, komade odjeće prije peglanja možete poprskati mirisom koji zaglađuje tkaninu i u doticaju s vrućom parom postiže maksimalan efekat ispeglane odjeće. Zahvaljujući putnoj pegli, osim pamuka na putovanje od sada možete ponijeti i odjeću od viskoze i svile, a prilagođenom temperaturom i parom osjetljive materijale pravilno ispeglati. Više nema izgovora da na kratka putovanja morate nositi samo sportsku odjeću. Uz pametnu peglu budite spremni za večeru, kino ili šetnju gradom.

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla