Rovus spin mop

Pretvorite svoj dom u zen oazu čistoće!

Priznali ili ne priznali, feng shui pravila pri uređenju stana poprilično su bitna. Lijepo dnevno svjetlo, fizički razmak između kuhinje i dnevnog boravka (u obliku paravana, zavjese, staklenih pomičnih vrata), polica tematski poredanih knjiga, velike zdrave biljke u uglovima doma, samo su neka od pravila za lijepo uređenje doma i postizanje mirne zen oaze.

Chi - savršeni sklad življenja 

U težnji za stvaranjem savršenog doma, dizajneri interijera ističu balans i uravnoteženost prostorije koje se postižu svjetlom i protokom zraka. Tada ćete postići chi, savršeni sklad življenja. Preduvjet za chi, tačnije zen oazu je puno svjetla. Premjestite namještaj na način da su kauč, dnevni sto i, po potrebi, radni sto, većinu dana okrenuti prema svjetlu. Ne zaboravite, u skladu s tim, brinuti o čistim plohama, izdajničke čestice prašine se još jače ističu na svjetlu.

Chi je puno više od trenda, to je način života koji vodite. Što se tiče feng shui trendova, ipak, postoje neka pravila. U ovoj godini fokus je na raščišćavanju ulaza u prostor ili odvojenog hodnika. Posložite jakne i pripremite ormarić za cipele, u malim kutijicama držite sitnice koje se nalaze na ulaznim vratima. Osim što će prostor izgledati urednije, također ćete lakše i češće čistiti taj prostor. Ako je sve uredno posloženo, brisanje je olakšano. Ne morate uložiti dodatni trud u pospremanje sitnica. Uz nekoliko poteza mopom, vaš stan ili kuća će zablistati.

Rovus spin mop haos pretvara u zen!

Najvažnije pravilo je, ipak – ostanite vjerni sebi. Nemojte se toliko voditi trendovima koliko već oprobanim sitnicama koje čine dom ugodnijim. Topli drveni namještaj, svježa posteljina, čisti zastori i prebrisani uredni podovi dat će potrebnu dozu osvježenja domu. Jasno, kućanski poslovi, poput čišćenja i brisanja prašine, ponekad mogu biti vrlo monotoni i zato je važno sebi olakšati život koliko god je moguće. Uz male pomagače poput multifunkcionalnog mopa s kantom, koji će vaše podove učiniti blistavima.

Rovus spin mop ističe se ugrađenom četkom za čišćenje kao i inovativnim sistemom koji ima ulaz za čistu vodu i čep za pražnjenje prljave vode. Tako ćete skratiti vrijeme čišćenja i ponovnog dodavanja vode. Veliku pomoć će vam pružiti i okretna glava mopa koja se pruža do svih teško dostupnih mjesta. Ako dolaze nenajavljeni gosti za nekoliko minuta, znate šta vam je činiti! Rovus spin mop haos pretvara u zen!

 

Rovus spin rotirajući mop

Rovus spin rotirajući mop

Rovus spin rotirajući mop

Rovus spin rotirajući mop

Rovus spin rotirajući mop

Rovus spin rotirajući mop